Markten

Ceva: Woensdag
Woensdag ochtend is er een markt in Ceva. Je kunt er van alles vinden van lokale producten tot kleding en huishoudelijke spullen. Veel mensen uit omliggende dorpen gaan ook naar de markt voor hun sociale contacten. Bono, een cafe in ceva, is echt een aanrader. Het zit midden in het dorp en het is er heel gezellig. Je kunt er een ''Apperativo'' bestellen, een aanrader voor in de zomer. Ook kun je er een "echte" chocolademelk bestellen, dan proef je pas echte chocolade.

Murazzano: vrijdag
Vrijdag ochtend is er een markt in Murazzano. Dit is een gezellige regionale markt. Je kunt er voedsel, kleding en typische producten uit de regio kopen. Murazzano staat bekend om zijn kaas, gemaakt van schapenmelk. Deze kaas kun je ook op deze markt kopen.

Alba: Zaterdag
Zaterdag is er in Alba een een markt. Deze markt is een stuk groter dan in Ceva of Murazzano. Hier wordt vooral kleding verkocht, maar je kunt er ook voedsel kopen.

Mondovicino 
Mondovicino is een groot outlet center van Italiaanse mode merken. Ook is er op dezelfde locatie een Ipercoop en een winkelcentrum aanwezig. Dus als je iets zoekt kun je het hier bijna altijd wel vinden. Hieronder zie je de openingstijden,
Outlet Center:     maandag - donderdag: 10u - 20u ; vrijdag - zondag en feestdagen: 10u - 21u
Ipercoop:             maandag: 12u - 21u ; dinsdag - zondag: 9u - 21u.
Winkelcentrum: maandag: 12u - 21u ; dinsdag - zondag: 9.30u - 21u.